!!! В заглавната част на всяко от падащите менюта може да намерите информация за съдържанието на съответната секция !!! Русе 7000,  ул. “Александровска”№57,   ТЕЛЕФОНЕН УКАЗАТЕЛ  факс 082 / 825 453, e-mail:   [email protected]  Пресслужба:   [email protected]
  • Русе - градският площад

  • Русе - съдебната палата

  • Русе - паметникът на свободата

  • Русе - малката Виена

  • Русе - градът на символите

Окръжен съд - Русе

Храмът на правосъдието

 

ДОБРЕ ДОШЛИ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА

НА ОКРЪЖЕН СЪД - РУСЕ

Тази  интернет страница е израз на желанието на Окръжен съд - Русе да е полезен на гражданите, да подпомага достъпа им до правосъдие, да гарантира публичност и прозрачност на съдебния процес.

Като си дават сметка за важната роля на окръжните съдилища за спазване на законността в страната, магистратите и служителите в Окръжен съд - Русе се стремят с висок професионализъм и чувство за отговорност  да постигнат бързо и ефективно правосъдие и да повишат доверието на обществото в съдебната система. ОС - Русе полага всички усилия за утвърждаване на представата за Република България като цивилизована правова държава, достоен член на Европейския съюз. 

В секцията "ЗА СЪДА" ще намерите подробна информация за структурата, съдебните зали, банковите сметки и местоположението на Окръжен съд Русе, както и телефоните на всички необходими звена от съдебната администрация. Тук ще намерите също годишния доклад за работата на съда заедно с всички приложения към него, както и декларациите по ЗПРКИ на магистратите и служителите. В галерия имате възможност да се запознаете накратко с историята на съда.

В заглавната част на всяко от падащите менюта може да намерите информация за съдържанието на съответната секция.

За да получите информация за дело или постановен акт, моля изберете секцията "СПРАВКИ, подменю Движение на дело".

За да подобрим качеството на обслужване, и на предлаганите от нас услуги, се нуждаем от Вашата помощ. Моля попълнете нашата АНКЕТА, а ние ще направим всичко, което зависи от нас за да променим начина, по който се възприема съдебната система в България!

С цел извършване на анализ и оценка за идентифициране на области с повишен корупционен риск, проучваме мнението на гражданите чрез следната АНКЕТА.

Моля изпратете анкетите на електронната поща на съда: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Връзка към интернет страницата на Вашата електронна поща може да намерите в секцията ВРЪЗКИ, подменю Електронна поща. Анкетата е анонимна и Окръжен съд Русе се ангажира да запази конфиденциалността на вашата електронна поща. Благодарим Ви за отделеното време.