!!! В заглавната част на всяко от падащите менюта може да намерите информация за съдържанието на съответната секция !!! Русе 7000,  ул. “Александровска”№57,   ТЕЛЕФОНЕН УКАЗАТЕЛ  факс 082 / 825 453, e-mail:   [email protected]  Пресслужба:   [email protected]
  • Русе - градският площад

  • Русе - съдебната палата

  • Русе - паметникът на свободата

  • Русе - малката Виена

  • Русе - градът на символите

Окръжен съд - Русе

Храмът на правосъдието

 

О К Р Ъ Ж Е Н   С Ъ Д  –  Р У С Е

 

Избран изпълнител за извършване на медицински прегледи

 на съдии и служители

 

В изпълнение на Заповед № 343/04.09.2020 г. на и.ф.административен ръководител на Окръжен съд – Русе, на 23.09.2020 г.се проведе заседание на назначената комисия за организация на профилактични и периодични медицински прегледи на работещите в Окръжен съд - Русе. В обявения срок са постъпили четири оферти – от АСИПМ – Индивидуална практика по очни болести – д-р Стела Шаханова, от МЦ „САНСИ” ООД, от Асоциация на българските акушер-гинеколози чрез „Медицински център за човешка репродукция“ ООД и от Д-р Антоанета Ламбева – офталмолог.

По предложенията комисията извърши сравнителен анализ. Офертата на МЦ „САНСИ” ООД е единствената, съдържа ценови предложения по всички предварително зададени медицински услуги и изследвания по основен и допълнителен пакет.

Само за задължителния очен преглед са постъпили три оферти. Предложената от д-р Шаханова цена е по-висока от тази на д-р Ламбева и МЦ „Санси“ ООД. Д-р Ламбева и МЦ „Санси“ ООД са предложили очните прегледи да се извършват в специализираните кабинети, съответно на бул.“Съединение“ № 37 и ул.“Константин Величков“ № 11. Вторият адрес се намира по-близо до Съдебната палата и отговаря на изискването медицинските прегледи да се извършват с минимално откъсване от преките служебни задължения на работещите в съда.

 По отношение на допълнителните ехографски изследвания цените, предлагани от МЦ „САНСИ” ООД, са по-ниски от тези на „Медицински център за човешка репродукция“ ООД, а освен това се предлагат и пакетни цени за ехографско изследване на няколко органа. За допълнително предлаганите от „Медицински център за човешка репродукция“ ООД компютърно изследване на костната плътност и ехография на една става, следва да се съобщи на съдиите и служителите и при интерес от поне половината от тях, да се уведоми медицинския център за извършване на изследванията.

След извършената оценка и съобразявайки предварително обявените критерии, комисията избра за изпълнител на профилактични и периодични медицински прегледи на работещите в Окръжен съд - Русе Медицински Център „САНСИ” ООД.

 

  

Връзки с обществеността,                                                                                    23 септември 2020 г.

082/881-332

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.